Dag 38-43

Hej Allihopa!

Måste säga att det börjar kännas meningslöst att skriva här varje dag och berätta vad som händer när det händer exakt samma sak varje dag i princip. Så i fortsättningen så kommer det kanske vara dåligt under veckorna men varje söndag kommer det komma bild och veckoblogg kan man väl säga.

Den senaste veckan som har gått så har man pendlat lite i vikt men det är väl normalt och nu när jag ställde mig på vågen så stod det 95,0 så det är ju skönt att man är där nere men hade velat ha gått ner till 94,0 igentligen efter denna veckan men vi får väl se det är fortfarande ett par dagar kvar osv!!

Om ni är ifrån växjö trakten och gillar att titta på handboll så ska ni ju ta er till alstermo på lördag inför hett derby mellan Alstermo - Växjö!

Tjingeling på er

ps. ni får ursäkta fjortistagandet men har som sagt ingen att ta med så det är så ni får se bilderna så lev med det




Dag 36-37

Hej alla glada!

Nu börjar dagarna gå för fort tycker jag och kilorna rasar i bra takt till och med när jag är sjuk =P
Gårdagen blev man liggandess hela dagen typ för en förkylning hoppa på en och gav mig en otroligt snorig näsa.

Sitter och tänker på hur man kommer se ut om allt går som det ska sen när allt är över, skulle vara skönt att se om man lyckades få lite magrutor, eller så får jag helt enkelt nöja mig med 1 stor magruta =P hehe.

Nytt foto kommer lanseras på söndag bara så ni vet ;)
tjingeling på er alla

Dag 35

Hejsan allihopa!!'

Nu har man kommit hem efter en lång nhl kväll hos Mate och en sjukt go hemmamatch mot DiVide(ystad if b-lag)!
Matchen slutade oavgjort 23-23 och publiken är helvilda och jag bara älskar det... sen fick jag en god nyhet när jag kom hem också, ställde mig på vägen och såg mig ha nått ett av mina dröm mål!!!!

95,4 kilo stod vågen på... jag har kommit ner till 95 kilo på 5 veckor! Det är helt sjukt!! Nu börjar själva bygget av kroppen, ska bli roligt och spännande för att se om man kan bli av med chipstuttarna och lite mage!

Är riktigt trött efter denna match så nu blire lite mat och sen sova

Tack och hej för mig

RSS 2.0