hemma bra men borta bäst!!

Jag kom och tänka på det att man får höra från andra att man säger "borta bra men hemma bäst" att det stämmer också! Jag måste nog säga att jag är lite lagd åt det andra hållet att jag har det bra när jag är hemma men när jag åker iväg så mår jag ännu bättre. Vart jag än flyttar så är det som om man vill vara någon annanstans. Är det så att man kanske inte riktigt hör hemma någonstans utan man är mer den som ska vara på resande fot hela tiden?

Nu drar matchen igång om två timmar typ... hoppas grabbarna sköter sig så man slipper slita håret av sig!
Lycka till idag mot malmö

Skrämmande

Nu har det varit ett bra tag sens jag skrev något här. Jag kan ju bara säga en sak som att när jag tänker som mest det är då allt skrivande kommer och när jag är fri från tankar så blir det inget skrivande helt enkelt, haha! Men jag ska försöka göra ett försök iaf för att några tankar har man iaf!!!

Kom och tänka på det att alla doktorer säger att om man ska ha ett långt och friskt liv så måste man motionera och hålla igång men titta då tillbaka på alla dödsfall inom idrotten som bara har kommit sådär även fast personerna har varit sjukt vältränade och sen säger det bara poff så ramlar dom ihop och dör. När jag tänker tillbaka tillbaka på dessa så blir jag faktist lite rädd över att något ska hända en annan... nu är inte en annan världens välbyggda människa direkt utan en annan kör lite mer på kärlekshandtagen, haha. Men vi tränar ändå hårt inom handbollen och tänk då om man helt plötsligt skulle ramla ihop och dö!? Det var en ung löpare som sprang ett vanligt 800m lopp lr om det var längre och när han kom in i mål så ramla han ihop och dog helt utan förvarning. Inget var fel på grabben utan då hade en artär(lr hur det stavas) gått sönder precis han kom i mål och sen som jag sa innan så föll han pladask ner i marken och dog. Eller ta han hockeyspelaren i ryska ligan som krockade med en annan och sen åkte in och satte sig i båset, någon sekund senare ramlade han ihop och dog. Ung frisk kille som var påväg att bli stjärna, hans liv försvan på sekunden. Skrämmer mig faktist varje gång man tänker på detta för det är inget man leker med direkt. så jag undrar om idrotta i livet verkligen är det ultimata att få leva ett långt och lyckligt liv!? Jag tror mer på att om man ska leva länge och lyckligt så ska man umgås med dom som får dig att känna dig bra och äta allt det goda som du gillar och bara njuta av dagen som den kommer för man vet aldrig, helt plötsligt kan det vara slut!

RSS 2.0